Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g240g2115kcal0g0g240.4g0g
Viinietikka 6g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g4422kcal16.6g0.4g494.4g0g
Valittu annoskoko313g2211kcal8.3g0.2g247.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g1106kcal4.2g0.1g123.6g0g
Arvot/100g100g708kcal2.7g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495