Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 223g141kcal6.7g10.7g7.8g0g
Piimä AB Acidophilus Valio74g39kcal2.4g3.3g1.9g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal21.4g28g22g0g
Valittu annoskoko312g199kcal10.7g14g11g0g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal5.4g7g5.5g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226