Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g147kcal16.8g0g8.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.6g19kcal1.3g0g1.5g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g6.6g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Oltermanni 17%22g60kcal6.6g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g639kcal54.8g16.8g38g6.4g
Valittu annoskoko312g320kcal27.4g8.4g19g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal13.7g4.2g9.5g1.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235