Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g235g56kcal2.8g8g0.5g4.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.9g14kcal0g0g1.5g0g
Siirappi 16g50kcal0g12.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g401kcal23.6g41.6g13.4g10.2g
Valittu annoskoko312g201kcal11.8g20.8g6.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal5.9g10.4g3.4g2.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.7g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896