Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g199g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g80g223kcal2g2.8g22.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 27g46kcal2g0.6g4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.4g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g650kcal13.6g24.2g54.4g0.2g
Valittu annoskoko313g325kcal6.8g12.1g27.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal3.4g6.1g13.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.9g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112