Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g54g9kcal0.2g1.4g0.3g0g
Sipuli, paistettu 44g44kcal0.6g2.1g3.6g0.7g
Pekoni, paistettu 76g392kcal12.5g0g38.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g25g37kcal4.4g0.3g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 109g359kcal2.2g3.3g38g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.4g40kcal0.1g0.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1761kcal40g14.4g174g1.4g
Valittu annoskoko313g880kcal20g7.2g87g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g440kcal10g3.6g43.5g0.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776