Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g137g191kcal26.1g0g9.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka103g71kcal4.1g11.3g0.8g3.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g69g231kcal5.5g48.8g1.5g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1005kcal72g120.6g25.4g12.8g
Valittu annoskoko313g502kcal36g60.3g12.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g251kcal18g30.2g6.4g3.2g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988