Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 55g42kcal9.6g0g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 55g19kcal0.6g2.9g0.1g1.6g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 5.5g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g235kcal22g13.2g9g5.4g
Valittu annoskoko313g117kcal11g6.6g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g59kcal5.5g3.3g2.3g1.4g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804