Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g5.9g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g105g26kcal1.4g4.4g0.2g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g15g38kcal1.5g6.9g0.4g0.8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton21g34kcal1.7g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g281kcal10.2g28.8g13.2g2.6g
Valittu annoskoko313g140kcal5.1g14.4g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal2.6g7.2g3.3g0.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175