Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 174g74kcal17.1g0.7g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 113g151kcal9.6g19.9g2.3g5.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g571kcal54g42.8g17.2g11.8g
Valittu annoskoko313g285kcal27g21.4g8.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal13.5g10.7g4.3g3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698