Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g110g121kcal25.2g0g2g0g
Paprika, punainen35g8.9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g37g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Herkkusieni säilyke 26g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 4.6g40kcal0g0g4.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P37g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g439kcal55g15g17g4.8g
Valittu annoskoko313g220kcal27.5g7.5g8.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal13.8g3.8g4.3g1.2g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855