Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g170g119kcal27.2g0g0.5g0g
Purjosipuli 43g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Ruokakerma Valio 5%85g51kcal1g2.4g4.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g407kcal58.4g8g14.2g2.6g
Valittu annoskoko312g204kcal29.2g4g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal14.6g2g3.6g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9.3g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968