Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g22g132kcal4.6g1.5g11.9g0g
Soijajauhot, Soyolk17g66kcal6.4g2.6g3.3g2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g81g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.8g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.6g45kcal1.8g0.5g3.8g0.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g59g76kcal2.5g3g5.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.4g0.4kcal0.1g0g0g3.7g
Vehnälese 6.6g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa110g330kcal25.3g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1582kcal104.2g23.2g117.6g18g
Valittu annoskoko313g791kcal52.1g11.6g58.8g9g
Annoskoko puolitettuna156g396kcal26.1g5.8g29.4g4.5g
Arvot/100g100g253kcal16.7g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035