Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Kesäkurpitsa95g16kcal0.4g2.4g0.6g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g163g33kcal1g6.2g0.5g2.3g
Aurajuusto46g157kcal9.2g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g557kcal21.2g17.2g45.4g6g
Valittu annoskoko313g279kcal10.6g8.6g22.7g3g
Annoskoko puolitettuna156g139kcal5.3g4.3g11.4g1.5g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569