Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 27g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 32g26kcal0.5g5.4g0g1g
Palsternakka 8.5g5.4kcal0g1g0g0.4g
Purjosipuli 8.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni 32g5.1kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Karjalanpaisti atria 700g50g79kcal9.4g0g4.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.6g4.4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g265kcal23.2g17.2g10.2g5.6g
Valittu annoskoko313g133kcal11.6g8.6g5.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal5.8g4.3g2.6g1.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472