Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 174g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Tomaatti, tuore104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa35g104kcal8g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g313kcal19.2g16.6g18g5.4g
Valittu annoskoko313g157kcal9.6g8.3g9g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal4.8g4.2g4.5g1.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480