Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu41g51kcal4.5g0.1g3.6g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste45g333kcal0g0g36.9g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g14g46kcal1.8g9.1g0.2g0.7g
Tattarijauho, Myllynparas90g306kcal11.7g60.8g1.5g4.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Rice Dream, riisimaito23g11kcal0g2.1g0.2g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g51g17kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1920kcal37g246.8g85.4g14.4g
Valittu annoskoko313g960kcal18.5g123.4g42.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna156g480kcal9.3g61.7g21.4g3.6g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915