Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 33g239kcal0.4g0.1g26.8g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g36g0.6g1.8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g62g31kcal0.6g7.4g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl26g90kcal0.5g0.8g9.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g66g43kcal7.2g2.8g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g6.8kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 4.2g16kcal0.2g3.5g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1495kcal37.4g153.4g81.2g3.8g
Valittu annoskoko312g747kcal18.7g76.7g40.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g374kcal9.4g38.4g20.3g1g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508