Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria69g99kcal11g1.7g5.1g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g86g59kcal1.4g12.8g0.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g34g55kcal6.2g0g3.4g0g
Oliiviöljy 0.9g7.6kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g450kcal37.6g29.4g19.6g0g
Valittu annoskoko313g225kcal18.8g14.7g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal9.4g7.4g4.9g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984