Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore76g7.6kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti 95g22kcal0.5g3.3g0.3g1.3g
Paprika keltainen 65g20kcal0.6g3.3g0.1g1.3g
Fetajuusto Apetina 8 %38g57kcal6.1g0g3g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g38g101kcal10.7g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g414kcal36.8g15.8g20g6.2g
Valittu annoskoko313g207kcal18.4g7.9g10g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g104kcal9.2g4g5g1.6g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720