Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.2g0.8g2.5g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g97kcal0g0g10.8g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 86g122kcal19.8g0g4.8g0g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g43g156kcal12.1g0.8g11.2g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix22g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1296kcal80.4g107.6g57.4g6.6g
Valittu annoskoko312g648kcal40.2g53.8g28.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g324kcal20.1g26.9g14.4g1.7g
Arvot/100g100g208kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921