Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 71g229kcal19.1g0g17.1g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g89g312kcal11.4g62.2g1.7g2.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen89g29kcal2.9g4.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1300kcal77.6g135.4g49.4g6.4g
Valittu annoskoko313g650kcal38.8g67.7g24.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal19.4g33.9g12.4g1.6g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518