Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 86g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Parsakaali brokkoli 86g30kcal4g1.7g0.3g2.1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton69g74kcal15.5g0g1.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 34g60kcal2.6g0.8g5.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl34g117kcal0.7g0.9g12.4g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Oliiviöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g656kcal48.8g10.6g44.8g8.2g
Valittu annoskoko313g328kcal24.4g5.3g22.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g164kcal12.2g2.7g11.2g2.1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315