Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa34g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma11g36kcal0g8.3g0g0g
Auringonkukansiemen 11g67kcal2.6g1.4g5.6g0.7g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)169g591kcal23.6g111.4g5.1g8.4g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1490kcal52.6g243.8g32g18.6g
Valittu annoskoko313g745kcal26.3g121.9g16g9.3g
Annoskoko puolitettuna156g373kcal13.2g61g8g4.7g
Arvot/100g100g238kcal8.4g39g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361