Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali195g41kcal2.3g6.6g0.4g4.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 78g178kcal14.8g0g13.3g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.3g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g471kcal34.6g14.4g30.4g8.4g
Valittu annoskoko313g236kcal17.3g7.2g15.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal8.7g3.6g7.6g2.1g
Arvot/100g100g75kcal5.5g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858