Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 49g8.5kcal0.9g0.2g0.2g0.9g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Maissi jyvät 39g56kcal1.1g9.9g0.9g1.4g
Fetajuusto, Milbona20g55kcal3.9g0.1g4.3g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g59g45kcal3.1g10.2g0.2g2.6g
Kana 59g111kcal11.9g0g7g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g39g12kcal0.8g2.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Chilikastike, Felix29g29kcal0.6g6.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g658kcal45.6g62g26.8g9.8g
Valittu annoskoko313g329kcal22.8g31g13.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal11.4g15.5g6.7g2.5g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361