Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Paistijauheliha 10%77g131kcal15.4g0g7.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g502kcal36.8g47g18g7.2g
Valittu annoskoko313g251kcal18.4g23.5g9g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g125kcal9.2g11.8g4.5g1.8g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631