Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Leseseos (3 viljan)15g38kcal2.5g5.1g0.9g4.5g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1061kcal21g133.2g47.8g16.4g
Valittu annoskoko313g530kcal10.5g66.6g23.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna156g265kcal5.3g33.3g12g4.1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109