Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)71g102kcal19.2g1.6g2.1g0g
Atria kevyt jauheliha59g101kcal11.2g0g5.9g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g89g22kcal0.8g4.2g0.2g0g
Herkkusieni 30g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Paprika vihreä 44g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g506kcal65.4g16.8g18g3g
Valittu annoskoko313g253kcal32.7g8.4g9g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal16.4g4.2g4.5g0.8g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029