Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 43g94kcal7.5g0g7.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g96g140kcal5.1g27.9g0.7g1.3g
Maito, Kevyt132g61kcal4.2g6.3g2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g60kcal4.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g742kcal44.4g69.4g31.2g3g
Valittu annoskoko313g371kcal22.2g34.7g15.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g186kcal11.1g17.4g7.8g0.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040