Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g94g108kcal20.7g0g2.4g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%36g58kcal1g1g5.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 32g6.3kcal0.2g0.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g542kcal46g19.2g28.4g6.6g
Valittu annoskoko312g271kcal23g9.6g14.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g135kcal11.5g4.8g7.1g1.7g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368