Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g80g34kcal0g7.5g0.1g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.9g8.2kcal0.6g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 186g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.2g0g6g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g245kcal13.8g16g13.4g4.4g
Valittu annoskoko312g123kcal6.9g8g6.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal3.5g4g3.4g1.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511