Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g11kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g29g54kcal4.6g0.1g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g181kcal11.4g14g8.2g3g
Valittu annoskoko313g91kcal5.7g7g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g45kcal2.9g3.5g2.1g0.8g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.2g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472