Runebergin tortut ala Seijasisko

Aineksiin lisäksi vielä1 tippa karvasmanteliöljyä.

..ja päälle tl vadelmahilloa ja sokerivesikuorrutetta.

Ohje:

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kananmuna hyvin vatkaten.

Mausta taikina tipalla karvasmantelia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Laita pellille 12 kpl paperisia leivosvuokia ja jaa taikina niihin.

Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Yhdessä leivoksessa on 145 kaloria plus vadelmahillon ja kuorrutuksen hillon kanssa yhteensä yhteensä n. 160 kcal.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Seijasisko58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 81g576kcal0.3g0g64.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g36.9g0.6g1.8g
Korppujauho 20g74kcal2.1g15.2g0.2g1.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl41g244kcal9.8g2.7g21.9g2.8g
Sokeri 69g280kcal0g68.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Leivinjauhe 4.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2852kcal46.8g250.6g184.4g11.4g
Valittu annoskoko313g1426kcal23.4g125.3g92.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g713kcal11.7g62.7g46.1g2.9g
Arvot/100g100g456kcal7.5g40.1g29.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258295