Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g200kcal0.2g0.1g22.5g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g149g492kcal12.8g80g13.5g0g
Karpalo, pakaste28g6.2kcal0.1g1g0.2g0.9g
Vadelma 38g15kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.3g18kcal0g4.4g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1884kcal37g260g76g7.4g
Valittu annoskoko312g942kcal18.5g130g38g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g471kcal9.3g65g19g1.9g
Arvot/100g100g302kcal5.9g41.6g12.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850