Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha139g230kcal26.3g0g13.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g87g30kcal0.9g5.6g0.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g37kcal1.4g7.3g0.2g0.4g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g616kcal58.4g29.2g29g1.8g
Valittu annoskoko313g308kcal29.2g14.6g14.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal14.6g7.3g7.3g0.5g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585