Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 29g213kcal0.3g0.1g23.9g0g
Ruisjauho Pirkka44g135kcal4.3g26.9g0.9g6.6g
Vehnälese, Liperin mylly29g42kcal4.4g2.6g1.6g16.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima59g229kcal17.1g0g17.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g29g28kcal5.2g0g0.7g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Ranskankerma, Milbona29g86kcal0.7g0.9g8.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g97kcal0.6g0.9g10.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1744kcal72g65.2g132.8g46.8g
Valittu annoskoko312g872kcal36g32.6g66.4g23.4g
Annoskoko puolitettuna156g436kcal18g16.3g33.2g11.7g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733