Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g97g194kcal19.4g0g12.6g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)3g20kcal0g0g2.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g48g33kcal0.8g7.2g0g0g
Suolapähkinä 1.3g7.9kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow158g63kcal3.3g10.7g0.6g4.7g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g685kcal48.2g36.6g37.2g9.6g
Valittu annoskoko313g343kcal24.1g18.3g18.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal12.1g9.2g9.3g2.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722