Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.9g6.9kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Ruislese 4.5g13kcal0.7g1.2g0.2g1.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g181g607kcal25g116.2g4.2g10.9g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1444kcal53.4g252g23.2g25.4g
Valittu annoskoko313g722kcal26.7g126g11.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna156g361kcal13.4g63g5.8g6.4g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991