Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g72g12kcal1.4g1.5g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g91kcal6.1g0g7.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 144g318kcal25.1g0g24.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g16g146kcal0g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1159kcal66g8.2g95.8g2g
Valittu annoskoko312g580kcal33g4.1g47.9g1g
Annoskoko puolitettuna156g290kcal16.5g2.1g24g0.5g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492