Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 131g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore39g3.9kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g227kcal3.2g13g17g5.4g
Valittu annoskoko313g114kcal1.6g6.5g8.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g57kcal0.8g3.3g4.3g1.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839