Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 36g23kcal1.2g1.7g1.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g180g198kcal45g0g1.8g0g
Korppujauho (Pirkka)30g107kcal4.2g21g0.7g1.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g847kcal117.2g46.2g21.2g3g
Valittu annoskoko313g424kcal58.6g23.1g10.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal29.3g11.6g5.3g0.8g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567