Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g61g104kcal12.2g0g6.1g0g
Voi 8.1g59kcal0.1g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 76g33kcal2.6g3.7g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima27g104kcal7.7g0g8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras31g107kcal4g21.4g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1004kcal55.4g64g58g2.4g
Valittu annoskoko313g502kcal27.7g32g29g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g251kcal13.9g16g14.5g0.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594