Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 157g347kcal27.4g0g26.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g24g66kcal4.2g0.1g5.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%21g59kcal6.3g0.3g3.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g3.9g27kcal0g0g3.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g52g94kcal1.3g3.7g7.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1330kcal90g10.8g102.6g0.4g
Valittu annoskoko313g665kcal45g5.4g51.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g333kcal22.5g2.7g25.7g0.1g
Arvot/100g100g213kcal14.4g1.7g16.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954