JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)49g111kcal3g19.7g2.5g1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g17g16kcal0.3g3.5g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa72g217kcal16.6g0g16.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 174g384kcal30.4g0g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1455kcal100.6g46.4g97.4g2g
Valittu annoskoko313g728kcal50.3g23.2g48.7g1g
Annoskoko puolitettuna156g364kcal25.2g11.6g24.4g0.5g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075