Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)142g191kcal28.3g0.1g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl105g89kcal1.5g4.6g7.3g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g777kcal64.4g21.2g48g3.2g
Valittu annoskoko313g388kcal32.2g10.6g24g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g194kcal16.1g5.3g12g0.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883