A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g109g249kcal20.7g0g18.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g45g127kcal8.6g0g10g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g804kcal61g9.6g57.6g3g
Valittu annoskoko313g402kcal30.5g4.8g28.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g201kcal15.3g2.4g14.4g0.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.5g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306