Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g121g73kcal1.8g15.8g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 81g184kcal15.4g0g13.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl40g34kcal0.6g1.8g2.8g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g646kcal36.2g37.8g38.8g3g
Valittu annoskoko312g323kcal18.1g18.9g19.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g162kcal9.1g9.5g9.7g0.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082