Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl58g76kcal7.6g0.2g4.8g0g
Sokeri36g146kcal0g35.9g0g0g
Leivinjauhe2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Kuohukerma,valio,2dl44g151kcal0.9g1.3g15.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki53g30kcal4.5g2.6g0.1g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Vadelma 85g35kcal0.8g3.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1128kcal33.4g141.6g42.8g8.2g
Valittu annoskoko313g564kcal16.7g70.8g21.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal8.4g35.4g10.7g2.1g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168