Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g40g19kcal0g4.8g0g0g
Hunaja 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g256kcal3.8g31g12.2g5.8g
Valittu annoskoko313g128kcal1.9g15.5g6.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g64kcal1g7.8g3.1g1.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314